Välkomna till oss på Dunderklumpen!

Dunderklumpen är förskolan där varje barn är en unik individ som får trygghet, stimulans, inflytande och personlig utveckling. Förskolan är ett föräldrakooperativ och drivs av föräldrar och personal tillsammans. Vår personal består av förskollärare, barnskötare och kokerska, alla med lång erfarenhet av förskolans värld.

Vad gör vi hela dagarna?
På Dunderklumpen är vi gärna ute i alla väder! Vi tycker att utevistelsen är bra för barnens hälsa och välbefinnande – och våra barn älskar vattenpölar! Barnen ges mycket tid till lek, och personalen är aktiva i leken. En dag i veckan går vi till parken och någon gång per termin äter vi också vår lunch där. På Dunderklumpen äter vi god, nyttig och hemlagad mat!

Varje dag delas barngruppen i olika mindre grupper; det kan gälla allt från aktiviteter som dagens samling till när barnen går på gymnastik. Tillsammans med barnen arbetar vi också i grupp med ett tema under en till två terminer. Vi gör roliga utflykter och åker på läger tillsammans med barnen – vår ambition är att utmana och stimulera barnen varje dag.

Dunderklumpen har ”Grön flagg”.