Köplats och inskolning

Vill du ställa ditt barn i vår kö till Dunderklumpen är du välkommen att ladda ned PDF-dokumentet du hittar i menyn till höger. (Har ni ingen PDF-läsare att öppna dokumentet med hittar du det längst ned på den här sidan.) Fyll i anmälan, skriv ut och skriv under samt skicka till: Dunderklumpen ek. förening, Plåtslagaregatan 6D, 268 71 Teckomatorp. Ni är givetvis varmt välkomna att höra av er till oss om ni vill veta mer om vår verksamhet!

När ni fått plats på Dunderklumpen
Om ni blir erbjudna en förskoleplats blir ni inbjudna till ett informationsmöte på förskolan, där vår förskolechef Lotte och föräldrakooperativets ordförande berättar om verksamheten.

En personal kommer sedan att ansvara för inskolningen av ert barn. Först görs ett hembesök där vi träffas i den miljö där barnet är tryggt. Det är viktigt att inskolningen blir bra, både för barn och förälder, och personalen lyssnar till föräldrarna i de fall de har speciella önskemål kring inskolningen. Vi tillämpar två veckors inskolningstid som standard. Efter fyra veckor har ansvarig personal ett uppföljningsmöte med föräldrarna där vi stämmer av hur den första tiden har varit.

Här kan ni möta några av familjerna som har eller har haft barn på Dunderklumpen och läsa om deras erfarenheter av verksamheten och kooperativet.

Om du inte har en PDF-läsare så kan du ladda ned en gratis via symbolen nedan.